shopify traffic stats
Onesie-kopen.nl
De leukste goedkoopste onesie kopen voor kinderen en volwassenen aan de laagste prijs

Onesie-kopen.nl zoekt de leukste en goedkoopste onesies. vervolgens plaatsen wij deze op onze website. Als u op Koop klikt word u doorverwezen naar de webshop waar u de onesie kan kopen. Wij verzekeren u dat wij de goedkoopste onesies uitzoeken maar nog goed van kwaliteit. Meestal zal u doorverwezen worden naar Aliexpress.com

Aliexpress is veilig
Ik zie de vraag vaak voorbij komen: is aliexpress te vertrouwen om online te bestellen? Het antwoord is Ja, zolang u uw aan een paar kleine richtlijnen houd.

Aliexpress richtlijnen voor veilig bestellen.

  • Koop nooit op aliexpress van een verkoper die nog geen orders of feedback heeft gekregen. Koop altijd vaan een verkoper die veel orders heeft grekregen en goede feedback krijgt.
  • Koop per pakket van de zelfde verkoper nooit meer dan 21 Euro, als je koopt over de 21 Euro en de goederen zitten in het zelfde pakket, dan bestaat de kans dat je je aan extra kosten mag verwachten bij de levering (douanekosten).
  • Als je bestelling niet aankomt binnen de “buyer protection time” vraag dan een refund. Wij hebben dit ook al voorgehad en wij hebben het volledige aankoop bedrag terug gekregen.
Webwinkels Online Lijst met online webwinkels